'Tame the Track' en win een Focus RS rijervaring

4/08/2017

Gamers kunnen op 23, 24 en 25 augustus virtueel racen tegen Ford Chip Ganassi Racing coureur Harry Tincknell, die in een Ford Focus RS hele snelle tijden heeft neergezet op het circuit van Spa-Francorchamps. De snelste deelnemers aan dit 'Tame the Track' evenement worden in een helicopter naar Spa-Francorchamps gevlogen om daar in een echte Focus RS het circuit te testen, begeleid door coureur Harry Tincknell, die onlangs nog in een Ford GT succesvol deelnam aan de 24 uur van Le Mans.

De 'Tame the Track'-competitie is onderdeel van Gamescom, Europa's grootste evenement voor interactieve games, van 22 tot en met 26 augustus in Keulen, Duitsland. Het spel waarin gamers het opnemen tegen de echte Focus RS met coureur Harry Tincknell is Forza Motorsport 6 voor de Xbox One. In dit spel kunnen gamers een Ford Focus RS kiezen om in te racen. Ook de Ford GT, waarin het Ford Chip Ganassi Team racet in de FIA World Endurance Championship, is te kiezen als voertuig in Forza Motorsport 6. Deze ultra-high-performance supercar is de is de ster van het spel.

Niet alleen gamers die de snelste virtuele rondes weten neer te zetten winnen een Focus RS ervaring op het circuit van Spa-Francorchamps. Bezoekers aan Gamescom kunnen selfies delen met de Ford wagens die tentoongesteld worden, gebruikmakend van de hashtag #tamethetrack. Zij maken dan ook kans op deze unieke ervaring.

Naast de Ford Focus RS en Ford Focus GT wordt ook de gloednieuwe Ford Fiesta ST-Line getoond op Gamescom.

Maar je hoeft natuurlijk niet naar Gamescom om mooie wagens te zien. Kom eens een kijkje nemen in onze toonzaal! Of neem een voorproefje op onze site en bekijk hier het Ford gamma.

Contacteer ons

Harry Tincknell en de Focus RS

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws